Gott Nytt År

Med denna bild från dagens inköpsrunda, tillsammans med Lena, önskar jag alla en trevlig Nyårsafton och ett Gott Nytt År.
Jag är ganska säker på att Bengt skickar med en hälsning :)

Till Hullerts

Så var det dags att frakta ner trädgårdstraktorn för översynen. Med hjälp av Patrik, Julia och Lena lastade vi den på kärran igår.
Nisse var som vanligt upptagen med en kund.
Häftigt att höra honom småprata mellan mer påtaglig affärssnack... och då visa på sin stora sociala kompetens.... något jag tror ligger i allas syskons gener men Nisse är nog den av oss utvecklat största förmågan.
.
Efter att med hjälp av Markus lyft av traktorn kom jag på att jag skulle titta efter Pers klyv som stått hos Hullert under en massa år.
Den stod inte där jag såg den sist varför jag frågade en mek som hjälpte mig att lokalisera den bakom en massa maskiner.
Tillsammans lyft vi fram den och den ställdes på kärran...
.
där det redan låg två tomma oljefat.
Ett mycket givande besök hos Nisse :)

Småpyssel hemma :)

Dags för vinterförvaring av trädgårdsgruppen efter uppfräschning på AME.
.
Ja, jag vet. Väldigt lyxigt att få hjälp med detta.... men det är inte gratis :(
.
Trädgårdstraktorn, som hade den makalösa fräckheten att gå sönder vid sista användningen, skall imorgon fraktas till Hullert för reparation och översyn. Bland annat är det punktering på höger bak som i och för sig medfört att min Jula-kompressor fått användas flitigt under denna säsong.
Makalös bra manick :)