Fest....

I fredags bjöd arbetskamrater, som slutar/slutat sin anställning hos oss i avdelningen, på en avslutningsfest på arbetsplatsen.
Det blev väldigt trevligt och ganska sent. Olika sorters kex och stor variation på ost bjöds det på samt kaffe och tårta. Vissa tillbehör hade gästerna själva med sig.
I väntan på skjuts stod jag på trappan. Då kom Barbro spatserande och telepatiskt överförde: 
-Du tar med dig ditt och jag tar med mig mitt....När åker vi ??


Hur Barbro hade det under fredagkvällen vet jag inte men jag hade det jättekul !!!!!

Lördagen ägnades åt att städa hundhus och stall vilket är en arbetsinsats som alltid i efterhand känns himla bra. Jag tror det, än så länge, är så nära jag kan komma den där endorfin-kicken "hurtbullar" säger sig känna efter att ha plågat kroppen ordentligt...men man skall ju inte ge sig. Jag är inne på vecka 13 av 16 veckors träning (2 tim måndag o 2 tim torsdag på gym) och jag kan försäkra att jag inte hållt igång så mycket så länge på säkert 40-50 år.
Har det gett resultat ???
-Ja faktiskt. Numer kan jag avverka trapporna upp till chefen utan att vackla in på hennes kontor oförmögen till tal under fyra minuter...
Vikten då ??
-Nästa fråga tack.....

Kommentarer:

1 hanna:

haha, du kan ju skippa timmarna på gymmet pappa! säg till harriet att du på fyra veckor ska rensa stallet loftet och brygghuset så blir hon säkert nöjd :)

2 Julia:

Jag är så stolt över dig pappa :)

3 Gittan:

Heja på!!

4 Classe:

Jag behöver mycket stöd.....så tack flickor :-))

Kommentera här: